CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

i .p0LLow.u,,,u.p0LL0w mE**

Wednesday, June 10, 2009

**da 0nLy OnE~

.:: LuQmanuL hakiM bin abD rahim ::.

.::his LifE::.

seumo idop,,ku xperna da abang,,teringin juga nk da abang cm oram len,,tp xde pEluanG,,nk wat cmne,,rezeki mak n ayah dpt semua PUTERi,,tp xpe r,,semua PUTERi pom ok,,idop bhgia+aman+damai+permai,,hak3,,lari tajuk lak,,menonya nk wat cite lain,,k,,continue bLk,,1st time ku jejak kaki ke up**,,ku kenal soram mamat,,he duk 1 grup n ku utk mlm MeLodi Citra,,stat dr situ,,we rapat,,dia tua cket dr ku,,ku lak palinG muda lam grUp 2,,s0,,secara automatiknya,,ku adlh adik,,yezzaaaa,,,,aku palinG muda+cun,,haha,,then,,da soram kakak tu,,nama dia Pri**,,dia suka kt mamat ni,,ku cm xkesah sgt,,tp mcm jeloss gak gurlz len rapat n mamat neh,,pantang meno ku nengok dia n gurlz len,,almaklum la,,dia soram je abang ku kt dunia neh,,mst r ku jeloss when he rpt n gurlz len,,haha,,tp 2 dulu r,,skang ku x jeloss g da,,ku amat bahgia if dia da ade awek,,bcoz ku akan dpt kakak ipar,,hak3,,,then,,nk dipendekkan citer,,mamat atau dia ni adlh abg angkat ku,,angkat ke???larat ke nk angkat ku neh??haha,,since de dia,,idop ku cm terurus r cket,,dia la tmpt ku ngadu everything,,cdeys+marahs+gerams+de p0bl pape,,sume st0ry kt dia,,smpi ku da mSlh chenta pom,,ku st0ry kt dia,,hik3,,dia amek brt sal ku,,sSh senang ku,sume dia tau,,senang citer,,semua benda dia tau saL aku,,,except benda2 sensor ku dia xtau r,,,lalalalalala,,,,sejak da dia,,ku sgt2 bhgia,,moge dia terus menerus jd abang ku,,ttp jd abangku,,abangku yang satu,,sampai akhir hayat ku,,amin,,
***LUQMANULHAKIM BIN ABD RAHIM;thanks 4 everything^^^

9 comments:

tomyamfan said...

adakah dia jantung hati anda?
klu x, bg la dia jd jantong ati aku
hik~

*kidding*

ezzaFarEezaShahRizaL said...

haha..opkoses la mukan,,mu nk ke???bley diekjas tu,,hak2

keri said...

weh muniey mg ke nih?
lame xdgr cite.. ape kabo lening?
baru 2 ari lpas aku sebut pasal pum kot,.
tetibe jupe blog nih. hahaha

lilylala said...

abg sape la mu g rembat ni
ak pom tadop abg gop
nak abg soram!!

ezzaFarEezaShahRizaL said...

to [keri]:yup,,aku la neh,,sehat n makin bambang lening,,mu 2 yg menyepi,,aku bising bango je,,hak3,,

to [lilylala]:mu nk gop ke abg?xyoh la,,ade dh kn,,aku ni saboh la ade abg,,bf xdop g,,huk3~

tomyamfan said...

muni,
boley diekjas??
ehem2
hee

*ak menggedik*

eyt,ngah cuti ker tu?

ezzaFarEezaShahRizaL said...

bley,,add fs dia,,luqman,,kt fs ku,,
ku tau mu tgohs diserang virus gediks,,
tu yg aku lyn,,
tp if mu nk btl2,,
no hal,,
hak3~
yup,,tgoh cuti,,tp nk g dh,,isnin 16hb ku g,,hehe

tomyamfan said...

sila dtg jenguk ak dlu sblm blk kampus,
oke?
hehehe

ezzaFarEezaShahRizaL said...

aku blk kolej dh kot,,,duk tanjung malim permai dh pom ni,,raya kekgi la aku g jenguk mu,,hehe