CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

i .p0LLow.u,,,u.p0LL0w mE**

Monday, August 8, 2011

kecewa

da 9 hari rupanya kita berpuasa..cpt nya mas berlalu..kn.


pape pn..di kala ini,cik mun sgt bz menyiapkan tugas2 sbg seorang "setiausaha"..
yes..setiausaha..setiausaha bg kursus yg bakal diadakan pd 12-14 ogos ini di Marang Village Resort & Spa...

stlh hmpr 1bulan cik mun n abang2 serta sahabat2 cik mun bertungkus lumus fulus membuat persediaan kursus,dr awal hingga akhir,,tup tup..
eh jap..nk cite gak pe yg kami da buat..baru blh cite pe yg ngah terjadi skang..hihi..

actually,,kursus ni adlh krsus fasilitator..idea asal dtg dr abg2 senior kami..abg bob,abg kudin,n da geng..
punya la mereka2 ni excited naik turun opis bncg itu ini,bt itu ini,tnya itu ini,...(cik mun pn polow jg diorg g sana sini,s/u kn..haha..pe yg dibincangkn?sulit ok,,haha.)...then..smpi la thp,,semua setel..means,,apa yg kami rncg,,hampir berjaya..alhamdulilllah..xsabar nk kumpul mahasiswa/i terengganu ramai2,,nk bt keje ramai2,,then,nnt nk pg bt pogrem sama2,,wahh,,seronokya cik mun..lg2 bila kami bjaya kmpul mhsswa/i dr plbgi ipta/s..yg oversea pn ad join gak.alhamdulillah..mulianya ht mereka,sgup join krsus ni,sbb nk tlg adik2 diorang nnt..terharu cik mun..

stat dr situ,,pagi ptg siang mlm,cik mun n shbt2 bz bt keje,cari peserta,seluruh negeri..(terengganu je..negeri lain ad gak join ckit2,hehe)..yg pling bz,mstila setiausaha kn..semua keje s/u bt..bkn mengungkit ok.nk share ng korang je.hehe..asalnya,mmg cik mun seronok bt keje,xkira waktu,smpi wktu tido pn xtau bila..tiap ms bekerja,,fon cik mun,,24 jam berbunyi,xd ms rht,mcm2 jenis msg msk,,yg tnya mcm2,yg nk respon apa yg cik mun tanya,yg bg mklmt dr,n yg nk tarik diri pn ada ok..sabo je la.haishh...n others...

now,,semua nya hampir setel..peserta da cukup..pengangkutan setel,bas disediakan n akn amek psrta di setiap daerah,penginapan setel,yuran xd,,alhamdulillah,,dpt sponsor t-shirt free lg..semua da setel...

n sampai la hari ni..cik mun dpt tau 1 news..yg sgt2 mengecewakan cik mun..siyes,,pas dpt tau berita ni,,cik mun terus down,lemah longlai,drpd cik mun smgt bt keje,terus xd smgt,sgt2 down..pe yg jadi?

kawan2 tau x..cik mun n sahabat2 cik mun,penat lelah bt keje,gigih,bt semua,,sampai setel semua,,tbe2,,ad org len nk amek alih kursus kami,n nk handle 100%..adoi,,bayang la sndr,,kami da spruh mati bt keje,cari peserta,bt itu ini,tbe2,senang lenang wenang org len nk amek,nk xnk,kami tpaksa serahkan,sape la kami nk halang kn,kami xd kuasa,,but,yg sedihnya,,senior2 cik mun,yg hbt2 semua tu,pn tpaksa jd peserta,very la melampau...

mmg la sbln ni pengarah da mklumkan..Dr.F***** akan amek slot kt ksus tu nnt.nk bg crmh ttg &$$^&*(awlnya mmg kami tkejut,,tp tpaksa terima,) so,kami mnta dibhgikn slot2 ldk,separuh abg2 senior kami,n spruh lg Dr.F...pgrh ok,,but,pgrh soh bncg ng Dr.F blk...after bncg ng Dr.F,tbe2 beliau nk amek 100% krsus tu,,sabo je la,,yg skt ht nya,law nk hndle sgt,amek la,,ni x,,semua keje kami kena bt..bg jg keje kt kami,soh minta maklumat mcm2 dr peserta,,ak jg yg kena,msg bdk2 minta email la,status pnddkn la,mnta tu la,mnta ni la,mcm2...law ak jd peserta,,ak pn bengang,,jap msg minta tu,minta ni,mcm2,,haa,,kn da kua "AKU"..nk mrh sgt la  ni..hihhi...japg hr kjdan,urus bdk2 naik bas,kami jg,,mangkok hayung betol la,,oppss....pose la..hihi..

tp siyes..sedih sgt2..xtau la cmne kursus tu nnt,,law peserta tau Dr.F tu yg handle,sumpah,semua akan trk dr,bkn nya bdk2 tu xknl sape Dr F tu,,adoi,,risaunya cik mun,,sblm ni,cik mun gtau peserta,kursus fasilitator,nk latih mhsswa/i jd FC,nnt smpi hr kjdian,lain lak jd,nk kena tadah telinga dengar ceramah la....waaaaaaaaaaaaaaaa....cmne la feedback peserta nnt...risau yg amat sgt bgt..cik mun la yg plg risau,sbb cik mun yg duk sebarkn mklmt mcm2 kt psrta selama ni,mst diorag ingt cik mun tipu diorg,permainkan diorang,waa,,,sumpah,,cik mun xslh..law ikt kn ht cik mun,cik mun nk msg blk tiap pserta,gtau kursus fasilitator xjd,gani ng crmh pung pang pung pang...tp cik mun xnk la jd kejam..g p pserta semua da excited nk g resort,relaxs2..kn..hurmmm...

pape pn..cikmun hrp sgt,Dr,F dpt bt yg tbaik,hrp sgt  bdk2 xbuhsan ng kursus tu nnt..da r bln pose,law dia bebel je 3hr 2 mlm tu,sumpah cik mun lari blk,,mwahahahaah..ok..tgal lg 2hr utk kursus,,xsbr nk tgu hr isnin,,xsgup nk pk n tanggung beban ni.lg..seksa...huk3 :-(

1 comments:

~..SiKecilMirmO..~ said...

Alololohhh.. bekengnyoo cik mun.. heheheee.. sabau ye kak cumeyy... 6t jaga budak neh baik2.. lau degil2 pulas linge ye! heheee... ^^